Sanayi İşbirliği Etkinlikleri

SANAYİ SİTESİ İLE TARIM MAKİNALARI KONULU TOPLANTI...

Giresun Küçük Sanayi İşletmeleri Kooperatifi Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Makine Mühendisleri Odası Başkanlığı ile Koordinatörlüğümüzün birlikte organize ettiği "EĞİMLİ ARAZİLERDE MAKİNALI TARIM" konulu toplantı 05 Nisan 2018 Perşembe günü Saat: 10.00'da Sanayi Sitesi Toplantı Salonunda yapıldı.

Sanayi İşletmeleri Kooperatif Başkanı ve Makine Mühendisleri Odası Başkanı Muammer USTA'nın açtığı toplantıda, Üniversitemiz MYO Koordinatörü Prof.Dr. Nazım ELMAS bir sunum yaptı.

Bölgemizin eğimli arazilerinin  fındık tarımı açısından önemli bir problem oluşturduğunu anlatan ELMAS, çiftçilerimizin, üreticilerimizin yıllardır belini büken bu sorunu ortadan kaldırmak için makinalı tarıma geçişin şart olduğunu dile getirdi.

Toplantıda ayrıca Üniversitemiz Şebinkarahisar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör. Fatih Burçin GÜRARSLAN da kendi tasarladığı bir kazı makinası hakkında sunum yaptı.

İlimizin önde gelen sanayi işletmecilerinin katıldığı toplantı konuyla ilgili yapılan değerlendirme konuşmaları ile sona erdi.